Serum za trepalnice

 • Brezplačna dostava

TISOČE STRANK PO VSEM SVETU SE JE ZALJUBILO V #REALASH

za privlačne rezultate
REALASH – Eyelash Enhancer – 3 ml


Faza rasti trepalnic traja približno 30 dni. To pa je premalo, da bi trepalnice postale dolge in goste. Napredna formula REALASH pospešuje naravno rast trepalnic in jih krepi od korenin, zaradi česar trepalnice postanejo daljše in močnejše. Serum REALASH preprečuje tudi izpadanje trepalnic.

Čeprav se popolni rezultati vidijo po 30 dneh uporabe, pozitivne spremembe opaziš že prej. Po 2 tednih lahko opaziš, da so tvoje trepalnice močnejše, bolj zdrave in nahranjene. Po 21 dneh bodo rezultati še bolj izraziti. Tvoja nova podoba samo čez več kot deset dni!

 • Brezplačna dostava

Serum za vse čase

 • 83 %Daljše trepalnice
 • 79 %Gostejše trepalnice

Serum za vse čase

 • trepalnice za celo 83 % daljše in 79 % gostejše
 • učinkovitost, potrjena z raziskavami
 • nič prijavljenih stranskih učinkov
 • Brezplačna dostava

REALASH je ustvarjen za ženske, ki želijo imeti dolge, močne in goste trepalnice. Priporoča se ga še posebej ženskam, ki imajo po naravi kratke trepalnice, oslabljene zaradi starosti, poškodovane zaradi podaljševanja, neustrezne kozmetike in uporabe umetnih trepalnic.

REALASH je bil natančno testiran. Testi so potrdili, da sestavine, ki jih vsebuje, podaljšujejo in gostijo trepalnice ter preprečujejo njihovo izpadanje.

50%

14 dni

 • — močnejše trepalnice
 • — nahranjene trepalnice
75%

21 dni

 • — bolj zdrave trepalnice
 • — bolj elastične trepalnice
100%

30 dni

 • — močnejše trepalnice
 • — nahranjene trepalnice
 • Brezplačna dostava

PREBERI MNENJA OSEB, KI SO PODALJŠALE IN ZGOSTILE SVOJE TREPALNICE ZAHVALJUJOČ SE SERUMU RELASH

Tisoče žensk po vsem svetu je že preizkusilo REALASH serum, ki je izpolnil sanje o lepih trepalnicah.


Pred Serum za trepalnice Po Serum za trepalnice Po uporabi "Sem pod velikim vtisom delovanja seruma. Pred poroko sem iskala izdelek, ki bi izboljšal stanje mojih trepalnic. V mojem primeru je bilo rezultate videti že po 2 tednih uporabe seruma REALASH. Moje trepalnice so postale daljše in bolj sijoče. Na poroki so me vsi spraševali, ali sem si podaljšala trepalnice. :) Srčno priporočam REALASH! Vredno ga je uporabljati!"

Marija, stara 26 let

Pred Serum za trepalnice Po Serum za trepalnice Po uporabi "Oči so zrcalo duše in vsak gleda vanje. Prej, ko je nekdo začenjal z mano pogovor, mu nisem gledala v oči, ker me je bilo sram. Vedno sem imela kompleks zaradi svojih kratkih trepalnic. Videti so bile, kot da ne bi zrastle do konca. Nekoč sem na internetu naletela na serum REALASH in zelo hitro sem se prepričala, da dobro deluje. Že po treh tednih so moje trepalnice končno zrastle! Vsak dan postajajo lepše in ni me več sram."

Magdalena, stara 33 let

Pred Serum za trepalnice Po Serum za trepalnice Po uporabi "Ko sem rodila otroka, so mi začeli izpadati lasje in trepalnice. Vedno so se vsi nad njimi navduševali. Po nasvetu svoje prijateljice sem preizkusila serum za trepalnice REALASH. Že po enem mesecu so bile trepalnice takšne kot prej. Vrnila se je tudi moja samozavest. REALASH je cenovno dostopen in kakovosten izdelek!"

Dorotej, stara 32 let

 • Brezplačna dostava

MOČNE IN DALJŠE TREPALNICE ŽE PO 21 DNEH

Pred Serum za trepalnice 21 dni Po Serum za trepalnice Po uporabi
 • Brezplačna dostava
 • Učinkovitost, ki je potrjena s testi Učinkovitost, ki je potrjena s testi
 • Tvoje naravne trepalnice za celo 83 % daljše in 79 % gostejše Tvoje naravne trepalnice za celo 83 % daljše in 79 % gostejše
 • Ne draži in ne povzroča alergije* Ne draži in ne povzroča alergije*

Kako deluje serum?

Faza rasti trepalnic traja približno 30 dni. To je premalo, da bi bile trepalnice dolge in goste. Napredna formula REALASH pospešuje naravno rast trepalnic, jih krepi od korenin, zaradi česar trepalnice postajajo daljše, močnejše in gostejše. Dodatno REALASH preprečuje izpadanje trepalnic. Da se popolnoma izkoristi potencial REALASH, je treba serum uporabljati enkrat dnevno. Ko zvečer odstranite ličila, nežno nanesite REALASH vzdolž gornje linije trepalnic. Serum ima gosto konsistenco in priročen aplikator, zato 3 ml seruma zadošča za 3 mesece uporabe. Uporaba seruma je zelo preprosta − za lepe trepalnice je dovolj že en nežen gib.

* v testirani skupini oseb niso opazili nobenih stranskih učinkov

učinkovitost, potrjena z raziskavami

REALASH je bil natančno testiran. Testi so potrdili, da sestavine, ki jih vsebuje, podaljšujejo in gostijo trepalnice ter preprečujejo njihovo izpadanje. Rezultati testov, ki so jih naredili z ženskami starimi 24−45 let:

REALASH Daljše trepalnice

Testiran pod dermatološkim in oftalmološkim nadzorom

 • 86 % preizkuševalcev je opazilo, da so njihove trepalnice močnejše
 • 79 % gostejše trepalnice po enem mesecu uporabe
 • 83 % daljše trepalnice po enem mesecu
 • 88% preizkuševalk je opazilo, da jim trepalnice manj izpadajo
 • v preizkuševalni skupini ni prišlo do nobenih stranskih učinkov

"REALASH je popolnoma varno sredstvo za spodbujanje rasti trepalnic. Ne draži, ne povzroča alergije in ne spreminja barve šarenice, kar je pogost stranski učinek številnih serumov za trepalnice, ki so dostopni na trgu. REALASH izpolnjuje vse zahteve dermatologov glede varnosti, predvsem pa pričakovanja strank."


Anna Wojcik, diplomirana kozmetičarka

 • Brezplačna dostava
orphica
 • 83 %Daljše trepalnice
 • 79 %Gostejše trepalnice

Inovativne sestavine

Da bi bil serum za trepalnice REALASH še bolj učinkoviti, je njegova formula obogatena z aktivnimi nanopeptidi in molekuli aminokislin.

Serum za trepalnice REALASH je bil testiran pod dermatološkim in oftalmološkim nadzorom. Ugotovljeno je, da ne draži in ne povzroča alergije. Za varnost odgovarjajo rastlinski ekstrakti kot ekstrakt kolmeža, ki deluje protivnetno, ekstrakt ognjiča, ki pospešuje obnovo kože, laneni ekstrakt, ki preprečuje izsušitev kože.

Te snovi ščitijo, negujejo in mirijo nežno kožo okoli oči.

86%

žensk je opazilo, da so njihove trepalnice močnejše

88%

žensk je opazilo, da jim trepalnice manj izpadajo

89%

žensk je opazilo, da so trepalnice splošno v boljšem stanju

Kako uporabljati?

01.

Natančno odstrani ličila in posuši kožo okoli oči.

02.

S čopičem nežno nanesi serum na zgornjo linijo trepalnic.

03.

Občuduj rezultate in zapeljuj s pogledom!

01.

Ali je REALASH za vsakega?

REALASH je sredstvo, ki je namenjeno predvsem ženskam, vendar ga lahko uporabljajo tudi moški. Izdelek je primeren za osebe, ki imajo občutljive oči, nosijo kontaktne leče, umetne trepalnice ali permanentni make-up. Uporabo seruma odsvetujemo nosečnicam, doječim materam, osebam v času kemoterapije in mladoletnikom.

02.

Ali je REALASH varen?

Naš izdelek je bil testiran pod dermatološkim in oftalmološkim nadzorom. V času testiranja nismo ugotovili nobenih stranskih učinkov. Seruma ne priporočamo nosečnicam, doječim materam, osebam v času kemoterapije in mladoletnikom.

03.

Kaj vsebuje serum REALASH?

INCI: Aqua, Propanediol, Xanthan Gum , Panthenol, Glycerin, Biotinoyl Tripeptide-1, Acorus Calamus Root Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Dechloro Dihydroxy Difluoro Ethylcloprostenolamide, Disodium EDTA, Phenoxyethanol , Ethylhexylglycerin, Equisetum Arvense Leaf Extract, Hydrolyzed Silk, Linum Usitatissimum Seed Extract, Propylene Glycol, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol , Sodium Hydroxide.

04.

Ali lahko istočasno uporabljam heno in serum REALASH?

Ja seveda, ni nobenih kontraindikacij. Hena izboljša rezultat dolgih, gostih in nahranjenih trepalnic ter jih lepo potemni.

05.

Ali se lahko v času, ko uporabljam REALASH, tudi naličim?

Ja, seveda. Serum REALASH deluje tudi ponoči. Rezultati se najbolj vidijo na trepalnicah, na katere nanesete maskaro.

06.

Kdaj se vidijo prvi rezultati in kako dolgo traja terapija z REALASH?

Že po 14 dneh opaziš, da so tvoje trepalnice močnejše, bolj zdrave in nahranjene. Po 21 dneh bodo učinki še bolj spektakularni. Ko že dosežeš učinke, ki si jih želiš, priporočamo, da uporabljaš REALASH od dva do trikrat tedensko − da ohraniš dosežene učinke.

07.

Kako uporabljati serum za tepalnice REALASH?

Uporaba seruma traja samo trenutek, ker je zelo preprosta. Praktični aplikator, ki po videzu spominja na eyeliner, omogoča precizno nanašanje. Zvečer, ko natančno odstraniš ličila in posušiš kožo okoli oči, z nežnim potegom čopiča nanesi REALASH na linijo zgornjih trepalnic. To dejanje ponavljaj vsak dan v času negovalne kure. Če želiš ohraniti dosežene rezultate, priporočamo, da REALASH uporabljaš še dva do trikrat tedensko.

08.

Za kakšen čas zadošča ena embalaža REALASH?

Ena embalaža seruma za trepalnice REALASH vsebuje 3 ml sredstva in zadošča za 3 mesece. Če hočeš zagotoviti, da bodo doseženi učinki obstojni še naprej, bo druga embalaža REALASH zagotovo primerna.

09.

Kakšen rok uporabe ima serum REALASH?

Rok uporabe je 6 mesecev od dne odprtja izdelka.

10.

Kaj se bo zgodilo, če pozabim uporabiti REALASH, ali če ga uporabim dvakrat ali trikrat dnevno?

Če iz kateregakoli vzroka pozabiš zvečer nanesti serum, naredi to naslednji dan zvečer. Zapomni si, da samo z redno uporabo dosežeš učinke, ki si jih želiš. Vsako odstopanje od vsakodnevne rutine podaljša čas, v katerem lahko opaziš učinke. Če pa misliš na to, da boš nanašala serum več kot enkrat dnevno, si zapomni, da to ni potrebno in ne bo pospešilo regeneracije trepalnic. Naloga REALASH je, da podaljša, zgosti, zaviha in krepi tvoje trepalnice ter je primeren za uporabo enkrat dnevno.

11.

Kaj se bo zgodilo, ko bom nehala uporabljati REALASH?

Ko že dosežeš učinke, ki si jih želiš, priporočamo, da serum uporabljaš še naprej, da ohraniš dosežene učinke. REALASH bo ustrezno hranil in krepil tvoje trepalnice, da bodo še naprej privlačne!

12.

REALASH uporabljam že nekaj časa in sem opazila, da se je koža na mestu, kjer nanašam serum, potemnila. Kaj naj naredim?

Nekatere osebe lahko opazijo, da je koža na mestu, kjer se nanaša seruma REALASH nekoliko temnejša (posebno predolge vsakodnevne uporabe). Takšni simptomi so popolnoma normalni, se lahko pojavijo in čez nekaj časa tudi izginejo.

13.

Kaj naj naredim, če bo serum nenamerno prišel v stik z očmi?

Če pride serum v stik z očmi, je treba oči sprati s čisto vodo.

14.

Ali je bil REALASH testiran na živalih?

Ne, izdelek ni bil testiran na živalih.

15.

Kje lahko kupim REALASH?

REALASH je znanstveno pripravljeno sredstvo, zato skrbno izbiramo subjekte za distribucijo. Naš izdelek prodajamo preko te spletne strani in v kozmetičnih salonih.

16.

Ali bo nekdo izvedel, da uporabljam REALASH?

Za nas je zelo pomembno, da varujemo zasebnost naših strank. Ob naročilu preko te spletne strani garantiramo, da bo REALASH dostavljen na naslov, ki nam ga boš posredovala. Izdelek bo pakiran v navadno škatlico in ne bo videti, kaj je noter. Torej ni možnosti, da bi kdo izvedel, kaj si naročila, razen če to sama poveš.

17.

Kako dolgo bom čakla(-la) na pošiljko?

Naročila realiziramo v roku 2 delovnih dni, izdelek pa dostavimo v diskretnem paketu preko hitre pošte.

18.

Ali je možna dostava tudi v tujino?

Seveda. Ko opazujemo trende, ki se spreminjajo in potrebe naših strank, naročila izvajamo po celem svetu. V takšnem primeru se podaljša samo čas dostave pošiljke. Stroški pošiljke stanejo 20 EUR

19.

Kako se serum REALASH razlikuje od drugih serumov za trepalnice, ki so na voljo na trgu?

Vzrokov je veliko. Najbolj pomembna sta učinkovitost in varnost. Najboljše priporočilo pa predstavlja veliko zanimanje za REALASH in pozitivna mnenja zadovoljnih strank. Vredno je poudariti tudi ceno izdelka.