O znamki

Poglej, s čim se ukvarja ORPHICA, kaj je za nas pomembno in kakšnim vrednotam sledimo.

Naš pristop

Neprestano črpamo navdih iz narave, odkrivamo lastnosti rastlin in izkoriščamo rastlinske ekstrakte za proizvodnjo inovativnih izdelkov, za katere je značilna varnost, ki je potrjena z laboratorijskimi preiskavami.

Oblikujemo izdelke vrhunske kakovosti, ki niso samo varni, ampak tudi učinkoviti. To dosegamo z združevanjem moči narave in znanstvenimi odkritji.

Naša misija

Izvedi, kako se znamka ORPHICA razlikuje od drugih

Naša misija je "Real You", torej "Resnična Ti". Hočemo ti pomagati odkriti naravno lepoto in poudariti vse prednosti. Naš cilj je, da se boš imela rada takšna, kot si − ker si lepa.

Svet blagovne znamke sestavljajo pazljivo oblikovani izdelki vrhunske kakovosti in inovativnosti. ORPHICA je ustvarjena za ženske, ki cenijo vrhunsko kakovost in iščejo najboljše rešitve.

VARNOST

Izkoriščamo snovi iz naravnega okolja. Skrbimo za to, da bodo naši izdelki varni, zato jih laboratorijsko testiramo in se tako prepričamo, da ne povzročajo stranskih učinkov.

Zaupanje

Zaupanje

Podrobno nadziramo ves postopek proizvodnje in distribucije, zato smo prepričani, da bodo izdelki izpolnili tvoja pričakovanja. Prav zaradi tega izdelkom ORPHICA zaupajo uporabnice iz kar 35 držav.

Inovativnost

Inovativnost

Izvajamo preiskave, da preverimo, katere sestavine so najbolj učinkovite. Navdih črpamo iz narave, zato ponujamo enkratno združitev sestavin in sproti izboljšujemo naše izdelke.

Emilia Gromska - diplomirana kozmetičarka

"ORPHICA predstavlja izdelke najvišje kakovosti. Družba skrbno izbira in sestavlja sestavine, ki jih najdemo v naravi, ter ustvarja izjemno učinkovite pripravke. Hkrati skrbi za varnost, ki je za vsakega od nas tako pomembno. Kozmetika ORPHICA je bila večkrat preizkušena z namenom zmanjšanja tveganja za draženje in alergije. Po izdelkih za vsakodnevno nego te blagovne znamke sežejo tudi osebe z občutljivo in nežno kožo. ORPHICA kozmetiko priporočam vsem tistim, ki cenijo visoko kakovost, želijo poskrbeti za sebe in uživati v lepem videzu."

EMILIA GROMSKA diplomirana kozmetičarka