735 751

Črtalo za oči − svinčnik

 • Brezplačna dostava
 • 90 dni za vračilo

TISOČE STRANK PO VSEM SVETU SE JE ZALJUBILO V #EDGE

za privlačne rezultate
EDGE − črtalo za oči v svinčniku


EDGE črtalo za oči z vrtljivo konico in edinstveno konsistenco. Dolgo ostaja na koži in zagotavlja obstojni make-up. Zahvaljujoč se nežni teksturi lahko z EDGE narišeš precizne, privlačne črte. K svinčniku smo priložili poseben šilček, s pomočjo katerega se sama odločiš, kako debela naj bo črta. EDGE je v uporabi zelo preprost in praktičen.

EDGE je obogaten z naravnimi ekstrakti vrhunske kakovosti. Dodatno neguje občutljivo kožo okoli oči. Zahvaljujoč se EDGE bo tvoj pogled globok, bolj izrazit in privlačen!

 • Brezplačna dostava
 • 90 dni za vračilo

NEGA KOŽE OKOLI OČI

 • Izredna konsistenca
 • Ugodna uporaba
 • Obstojnost in visoka kakovost
EDGE Črtalo za oči − svinčnik
Intenzivna pigmentna barva
Poseben šilček

Svinčnik za oči EDGE ima vrtljivo konico, zaradi česar se natančno in enakomerno nanaša. S šilčkom, ki je priložen k svinčniku, se po svoji želji odločiš, kako naj bo debela črta. Izredna konsistenca EDGE povzroča, da brez težav narediš tako modno ličenje "zadimljenih oči", kakor tudi precizne, tanke črte. Svinčnik ima globoko, pigmentno barvo in je ustrezen za vsako barvo oči. EDGE se ne razmaže, ima preprosto uporabo in je dolgo obstojen. Uporabi EDGE in uživaj globok in izrazit pogled! EDGE je na voljo v dveh barvah − črni in rjavi.

 • Brezplačna dostava
 • 90 dni za vračilo

Edinstvene sestavine

EDGE Črtalo za oči − svinčnik

Znamka ORPHICA je garancija visoke kakovosti ter varnosti. Skrbimo tako za lep videz kakor tudi za udobje naših strank, zato smo formulo EDGE obogatili z vrhunskimi kakovostnimi naravnimi ekstrakti, ki negujejo občutljivo kožo okoli oči.

Svinčnik med drugimi vsebuje tudi ognjič, ki hrani in vlaži kožo, ekstrakt saw palmetto − izboljša stanje trepalnic ter lan, ki regenerira. Nežna formula EDGE vsebuje tudi njivsko preslico, ki zaustavlja staranje kože.

Nežna tekstura ter kremna konsistenca EDGE povzroča, da je nanašanje svinčnika zelo preprosto, idealno črto pa imaš zdaj na dosegu roke!

 • Brezplačna dostava
 • 90 dni za vračilo

Kako uporabljati?


BROW gebruik van wenkbrauwserum - Stap 1
BROW gebruik van wenkbrauwserum - Stap 1


Črto začni risati od notranjega kotička očesa. Nadaljuj vzdolž rastišča trepalnic in postopoma povečuj debelino. Sama odločaš o tem, kako debela naj bo črta in kako naj bo videti! Če imaš rada "mačji pogled", potisni ven vložek svinčnika in nariši debelo, karakteristično črto, ki se malo dviguje pri zunanjem kotičku očesa. Če hrepeniš po tanki črti, zadosti, da ošiliš svinčnik s pomočjo priloženega šilčka.

01.

Kako se uporablja svinčnik za oči EDGE?

EDGE je ustvarjen za tvoje udobje in z njim lahko narišeš vsako črto. Tako na zgornji, kakor tudi na spodnji veki in vodni liniji oči. EDGE je idealna rešitev za vsako vrsto ličenja. Vredno je dodati, da svinčnik vsebuje vrhunske kakovostne sestavine, ki negujejo občutljiv predel okoli oči. Ker ima EDGE vrtljivo konico, je zelo praktičen in preprost za uporabo.

02.

Čemu je namenjen šilček?

S priloženim k EDGE šilčkom ošiliš svinčnik. Uporabi ga, kadar si želiš tanke in precizne črte. Ošili svinčnik in uživaj v profesionalnem ličenju!

03.

Kje najdem šilček?

Poseben šilček je na koncu svinčnika EDGE v srebrni konici. Ven ga lahko dobiš že z enim samim potegom.

04.

Kaj vsebuje EDGE?

Črni svinčnik EDGE vsebuje sledeče sestavine: Ricinus Communis Seed Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Copernicia Cerifera Cera, Candelilla Cera, Caprylic/Capric Triglyceride, Cera Alba, Hydrogenated Palm Kernel Glycerides (and) Hydrogenated Palm Glycerides, Isopropyl Myristate, Paraffinum Liquidum, Ceresin, Mica, Talc, PVP/Hexadecene Copolymer, Calendula Officinalis Flower Extract, Equisetum Arvense Extract, Acorus Calamus Rhizome Extract, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Linum Usitatissinum Seed Extract, Tocopheryl Acetate, Propylparaben, BHT, CI 77499.

05.

Ali lahko svinčnik draži občutljivo kožo?

Ne. Inovativna formula ter vrhunske kakovostne sestavine negujejo občutljivo kožo okoli oči in so popolnoma varne. Svinčnik ne povzroča alergije in ne draži kože.

06.

Kakšen rezultat lahko dosežem pri ličenju s svinčnikom EDGE?

Z EDGE dosežeš takšen rezultat, kot si ga želiš. Če po nanosu zabrišeš svinčnik, pridobiš "zadimljene oči". Če pa imaš rada tanke črte, ošili svinčnik s priloženim šilčkom. Tvoj make-up je odvisen od tega, kaj si želiš!

07.

Zakaj je svinčnik EDGE edinstveni?

Edinstvena konsistenca svinčnika, obstojni rezultat in skrbno izbrane sestavine, ki negujejo občutljivo kožo okoli oči, zagotavljajo, da je EDGE edinstveni. Zelo preprosto se naličiš tako, kot si tega želiš − od "zadimljenih oči" do tankih preciznih črt. Črte so zelo obstojne, zato ti ne bo treba vsak trenutek v ogledalu preverjati in popravljati ličenja. ORPHICA je mednarodno priznana znamka in za nas je pomembno, da so naše stranke zadovoljne. Zato ustvarjamo kozmetiko vrhunske kakovosti.

08.

V kakšnih barvah je na voljo svinčnik EDGE?

EDGE je na voljo v črni in rjavi barvi.

09.

Kako dolgo bom čakal(-la) na pošiljko?

Izdelke pošljemo v roku 2 delovnih dni. Da bi izpolnili pričakovanja naših strank, krijemo stroške poštnine.

10.

Ali je možna dostava tudi v tujino?

Seveda. Ko opazujemo trende, ki se spreminjajo in potrebe naših strank, naročila izvajamo po celem svetu. V takšnem primeru se podaljša samo čas dostave pošiljke. Stroški pošiljke stanejo 20 EUR