Osvobodi svojo ženskost.

REALASH je delček razkošja, ki si ga lahko privoščiš.

REALASH tvoje trepalnice naredi daljše, gostejše in močnejše. Spodbujal bo proces naravne rasti kot tudi preprečil njihovo izpadanje. Izvedene raziskave so potrdile učinkovitost seruma. Preparat je dermatološko in oftalmološko testiran. S pomočjo REALASH lahko pokažeš svojo naravno lepoto.

Dostava po kurirju brezplačno Izberite plačilo vnaprej in prejmite brezplačno dostavo!

 • Imaš 90 dni, da vrneš izdelek.

  Če ne boš zadovoljna z rezultati, lahko izdelek vrneš v roku 90 dni. Vrnemo ti denar.

 • Naravne sestavine

  Izdelki znamke ORPHICA vsebujejo naravne sestavine, ki negujejo kožo okoli predela oči.

01.IZBERI KOLIČINO

REALASH -
EYELASH ENHANCER  €70

Cena enega paketa: €70 1staklenička: 3ml Čas negovalne kure: 3 mesece

Podari veselje vsem, ki jih imaš rada.

Naše stranke pogosto kupujejo Realash za svoje mame, sestre in prijateljice. Če hočeš, da se bo oseba, ki jo imaš rada, tudi počutila lepo, se nanjo spomni in naroči več izdelkov:

Izberi število stekleničk za naročilo:

la_cloud_ >la_cloud_
"Moj najboljši prijatelj @orphica_official ... Všeč mi je ta serum za trepalnice. V nekaj tednih trepalnice postanejo dolge in debele, kot si lahko sami ogledate. Predlagam ga vsem, všeč mi je in brez njega ne bi mogla več biti." #beauty #makeup #realash #orphica
 • JAMSTVO UČINKOVITOSTI

  O učinkovitost našega seruma smo popolnoma prepričani, tako da vam jamčimo 100 % vračilo denarja, kar pomeni, da izdelek lahko v vsakem trenutku vrnete, če ta iz kakršnegakoli razloga ni izpolnil vaših pričakovanj.

 • TAKOJŠNJI UČINKI

  Nekatere ženske so opazile, da so njihove trepalnice postale močnejše, bolj zdrave in nahranjene že po 14 dneh uporabe seruma.

 • VARNOST

  Kozmetika blagovne znamke ORPHICA je varna in učinkovita. To potrjujejo izvedene raziskave in mnenja uporabnic.

 • ZAUPNOST

  Varovanje tvojih osebnih podatkov je naša prednostna naloga – osebnih podatkov naših strank ne prodajamo in ne posredujemo tretjim osebam.

 • NAROČILO PO TELEFONU

  Če iz kakršnegakoli razloga ne želiš naročiti izdelkov preko obrazca na spletni strani, nas pokliči na telefonsko številko 48 222 504 506 (delovne ure 8.00−20.00) in nam posreduj vse potrebne podatke, da lahko izvedemo naročilo. Pošiljko ti bomo dostavili s hitro pošto po povzetju.

ČE HOČEŠ IMETI TUDI LEPE OBRVI, LAHKO DODAŠ SERUM ZA OBRVI

 • Realash - Brow Conditioner

  € 65

  Balzam za obrvi Poskrbi tudi o zdravju obrvi! Z uporabo učinkovitega balzama BROW bodo Tvoje obrvi postale gostejše, močnejše ter popolne.Ena škatla 4 ml zadostuje za tri mesece kure.

  Pred
  before
  Po
  after

02. IZPOLNI OBRAZEC

 • Ali lahko naročim, če sem v tujini? Kurirske firme, s katerimi sodleujemo, so sposobne dostaviti pošiljko v večino držav na svetu - podaljša se samo čas dostave. O roku dostave pošilke te bomo obvestili po tem, ko bomo prejeli tovje naročilo. Stroški pošilje v primeru naročila v tujino znašjo 20 EUR - neglede na izbrano državo. Naročila v tujino je treba vnaprej plačati.
 • Zakaj moram vpisati telefonsko številko? Tvojo telefonsko številko potrebujemo, da jo posredujemo dostavni službi, da te lahko kontaktirajo v primeru, če bi potrebovali kakšno informacijo o dostavi.

03. IZBERI NAČIN PLAČILA

Plačajte s kreditno kartico, PayPal. Čas izvedbe naročila traja do dveh delovnih dni.

Naročene izdelke bomo poslali takoj po prejemu naročila. Plačal boš dostavni službi ob prejemu pošiljke. Čas izvedbe naročila traja do dveh delovnih dni.

04. ODDAJA NAROČILA

Brezplačna dostava €0
Skupaj za plačilo: €0
Čas izvedbe naročila 2 dni
Naši logistični partnerji